Se sommerens tv hvor som helst

Se sommerens tv hvor som helst

Du kan følge cykeletapen eller ynglings-serien på alle platforme – tv, mobil eller tablet – det sørger tv-udbydere som Viaplay for. Sport, film, underholdning og tv-kanalernes øvrige tilbud spredes ud til de mobile enheder

Du skal bare se den vigtige finalekamp i fodbold, men du har ikke den rette kanal. Eller også er du vild med speedway, boksning eller amerikansk fodbold, og hvem er det nu lige, der sender det?

Drop bekymringerne, for allerede nu er fremtiden kommet på besøg, og du kan se de fedeste sportsudsendelser, når du har lyst og på den modtager, der passer dig. Du skal ikke længere bekymre dig, om du har den rigtige tv-pakke for at kunne se aftenens kamp.

Det lyder lidt som en drøm, men er virkelighed nu takket være tv-udbydernes flittige indsats for at møde kunderne på alle platforme. Her kigger vi på en af de største udbydere, Viaplay, som kan give adgang til både sport og film (så læs videre, selvom du hader sport) på dit tv, din smartphone, din tabletcomputer eller din pc.

Læs også: Tv’et med i lommen

Strømme af oplevelser

Viaplay er en del af en ny tendens, hvor vi ikke længere begrænses af den platform, vi benytter. Det er en såkaldt streamingtjeneste, hvor indholdet ligger online, og hvor du trækker det ned på din modtager, mens du bruger det. Der ligger med andre ord ingen tunge programmer eller filer og fylder på din computer eller mobile enhed.

For at komme i gang skal du have et Viaplay-abonnement og bredbåndsforbindelse til internettet. Abonnementet får du på Viaplays hjemmeside, hvor den dyreste pakke koster 159 kroner om måneden. Med den i hånden har du adgang til masser af sport, og samtidig får du også Viaplays tv og film med i pakken. Så når der ikke er sport, kan du kaste dig over for eksempel TV3’s udvalg af serier og underholdning.

Der er ikke en ren sportspakke hos Viaplay, og det skyldes ifølge udbyderen, at sporten er blevet en dyr post.

”Du skal se det sådan, at sporten koster 159 kroner, og så smider vi også film og tv med i prisen som en bonus,” forklarer Bo Bergstedt, der er landechef hos Viaplay.

Når først du har abonnementet på plads, så er det bare at komme i gang med tv-programmet.

Læs også: 6 apps til film og tv på mobilen

Direkte-forbindelse-til-sommerens-sport

Sport ses måske bedst på tv – men nogle begivenheder kan kun opleves, hvis du har et smart-tv med apps.

Næsten når du har lyst

Tv-pakken giver i skrivende stund adgang til cirka 2.000 film, og via sportsdelen er der adgang til en masse livesport. Viaplay har forsøgt at tilbyde sine kunder, at de kan se sport, når de har lyst, men dette var der ikke den store interesse for. Sport skal jo ses live.

Til gengæld kan du frit spole i kampe og sportsbegivenheder, der er i gang. Så kommer du for sent til kampstart, så spoler du blot tiden tilbage, og du kan også pause kampen, så der er tid til at hente forsyninger i køkkenet og besøge det lille hus.

Derudover kan du anvende Via-play på flere platforme for samme pris. Så er du ikke hjemme på kampstart, kan du alternativt følge kampen på mobilen eller tablet’en, indtil du når hjem til ”stuealteret”.

Viaplay byder på et ret bredt udbud af sportsbegivenheder i alle genrer. Der er motorsport med Formel 1 og speedway, Superliga-fodbold, Champions League, Premier League, Nordic Fight Night og masser af golf.

Streamingtjenesten har indgået en aftale om visning af danske bokseevents i de kommende fem år. Derudover viser Viaplay alle kampe i NHL (den amerikanske ishockeyliga), og du kan også se den fremstormende sportsgren ultimate fighting, hvor alt – næsten da – er tilladt.

Du kan se alt indhold via din computer, men af rettighedsmæssige årsager er det ikke alt indhold, der endnu kan tilbydes på tv, tablet eller smartphone.
Viaplay på tv virker indtil videre kun på smart-tv’er fra Samsung og LG. Her kan du hente en Viaplay-app. Har du ikke et smart-tv fra et af de to mærker, kan du forbinde din computer til fladskærmen via et HDMI-kabel.

Viaplay

 

Du skal oprette en profil på www.viaplay.dk. Derefter trækkes betalingen automatisk fra dit betalingskort. Der er ingen binding, oplyser Viaplay, så hvis tjenesten ikke lever op til dine forventninger, kan du frit opsige dit abonnement, lover udbyderen.

Når din profil er oprettet, kan du logge ind og se alt indhold på siden på for eksempel din bærbare computer. Du kan også købe adgang til enkelte kampe, hvis du ikke vil betale for en fuld pakke.

Læs også:
Gør din computer til et underholdningscenter
Få mere ud af streaming

Del denne