Spil scrabble med vennerne

Spil scrabble med vennerne

Læsere med tendens til spilafhængighed bør nok stoppe læsningen her. For app’en Wordfeud sparker i den grad liv i det klassiske Scrabble-spil og bringer det fornemt ind i den mobile tidsalder ved at lade spillerne tilføje venner og derefter lade slagene om ord til flest point gå sin gang tur efter tur

Du gør hver gang dit bedste for at lave lange ord med præcis de bogstaver, som giver flest point og forsøger selvsagt samtidig at få dem til at ramme de felter, der giver dobbelt eller tredobbelt point. Pludselig rammer du plet med et ord, der ryger langt over 50 point, sender det frydefuldt af sted til modstanderen, og så er det svært ikke at lade en kommentar følge det geniale træk via Wordfeuds indbyggede chatmodul.

Wordfeud

Det vanedannende spil fås til både iPhone- og Android-mobiler.

Efter et vist antal uddelte bogstaver til begge spillere er spillet slut, og håneretten er enten på ens egen eller modstanderens side. Ligegyldigt, hvem der vinder, er det vanskeligt ikke straks at klikke på rematch-knappen og få en tiltrængt revanche eller en frydefuld dobbeltsejr. Der kan spilles kampe med flere venner samtidig og på baggrund af en syv-otte forskellige ordbøger – inklusive dansk og engelsk.

Wordfeud findes både i en gratis og en betalt version uden reklamer. God spillelyst!

www.wordfeud.com

Platforme: Android, iOS

Et stærkt alternativ: – Words with friends (ingen dansk ordbog) www.wordswithfriends.com

Wordfeud-2

Den virtuelle spilleplade minder om den kendte fra det populære brætspil.

Del denne