Test: Razer Mamba

Test: Razer Mamba

Den garvede gamer ved præcis, hvordan han vil have sine redskaber til at reagere. Det er således dem, der skal tilpasses ham og ikke omvendt. Det har Razer forstået. Med Mamba-musen er der således mulighed for at justere musens opførsel helt ned i detaljerne.

Det er ikke bare muligt at indstille præcisionen op til 16.000 dpi, du kan også selv styre, hvordan knapperne reagerer, når du klikker på dem. Vil du have lynhurtige kliks til heftige skuddueller eller et solidt og roligt klik til de knap så volsomme stunder, kan du indstille musen til det. Det fungerer faktisk ganske glimrende.

Se også:  Test: Razer Leviathan Mini

Man finder dog hurtigt én favorit-indstilling, som man så holder sig til. Mamba virker både med og uden kabel, og når den er koblet til computeren lades den samtidig, så den er klar til trådløs brug, når du har behov for det. Den er behagelig at betjene og har et pænt og stilrent udseende, der kan krydres med lyseffekter.

Heldigvis kan de også slås fra, så man har en nydelig mus, der også gør sig glimrende til arbejde og almindelig hverdagsbrug. Har du ikke tænkt dig at game, er det dog lige lovlig mange penge at smide efter en mus.

Se også:  Vild gaming-bærbar med tre skærme
Razer Mamba

Resume

Pris: 1499 kroner

4
Brugerbedømmelse 4.67 (3 stemmer)
Sender
Del denne