Nu styrer routeren dit udstyr med apps

Nu styrer routeren dit udstyr med apps

Styr en opvaskemaskine via hjemmenetværkets router og apps på mobilen. Det er nu muligt med Ciscos nye Linksys Smart Wi-Fi-routerserie

Linksys Smart Wi-Fi Router kalder Cisco en nye serie af trådløse routere, der understøtter apps på smartphones eller tabletcomputere, så du kan fjernstyre underholdnings- og husholdningsapparater, der er sluttet til routeren. Cisco arbejder blandt andet med vaskemaskinefabrikanten Whirlpool og mere end tyve andre virksomheder, app-udviklere og tjenesteudbydere.

Den medfølgende Cisco Connect-software guider dig gennem en opsætning og styring af de nye routere, og den medfølgende app Cisco Connect Express gør det muligt at administrere hjemmenetværket fra smartphones og tablets. Routerne understøtter også Cisco Connect Cloud, som er den næste generation af Ciscos Connect-software, som blandt andet vil kunne give hele familien adgang til hjemmenetværket hvor som helst. Brugerne kan derudover give gæster adgang til internettet, indstille børnesikring og tilføje enheder til deres netværk fra hvilken som helst browser.

Priserne for disse fremtidsroutere starter ved 799 kroner for EA2700 og slutter med 1.399 kroner for topmodellen EA4500, der kan køre dual-band op til 900 Mpbs, hvilket er meget og tilstrækkeligt til at kunne streame HD-video til tabletcomputere, tv-apparater eller til andre mobile enheder.

Vigtige plusser: Routere med power. Styring med apps.

Nu-styrer-routeren_3

Moderne routere skal kunne tåle at se dagens lys, og det kan den nye Smart-serie fra Cisco.

Del denne