Når du virkelig skal have power

Når du virkelig skal have power

Redigerer du billeder og video? Så har du brug for al den computerkraft, du kan få – og kan overveje den nye Lenovo ThinkStation-serie

Lenovo er mest kendt for sine lækre og solide bærbare, men producenten står bag meget andet og ikke mindst højtydende computere til de af os, der ikke kan få power nok. Er du for eksempel til foto- og videoredigering, har du glæde af processorer i serverklassen og en ultrastabil maskine som dem, du finder i den nye ThinkStation serie, der består af tre arbejdsstationer.

De er især henvendt til ingeniører, grafiske arbejdspladser, filmanimatorer og lignende. Fælles for de maskiner, S30, C30 og D30, er en Xeon E5-processor, som er den professionelle variant af Intels processorer.

Arbejdsstationerne kan udbygges, og ofte konfigureres de specifikt efter kundens behov. Men du kan også være med. For det behøver ikke koste en krig at få en ægte prof-maskine hjem. Priserne starter nemlig omkring 6.600 kroner. Det er også en slags penge, men det her er også seriøse sager.

Vigtige plusser: Kraftfuld arbejdsstation, der økonomisk er inden for rækkevidde.

Naar-du-virkelig-skal-have-power

Almindelig stationær pc? Nej! Bag chassiset gemmer sig en yderst kraftig arbejdsstation med en af Intels hurtigste processorer.

Del denne