Skyrim

Skyrim

Må vi præsentere: En hel eventyrverden til din fornøjelse!

Fornemmelsen af frihed i Skyrim er svimlende. Du kan dårligt gå et minut i hvilken som helst retning uden at støde på en spændende hule, en ensom hytte, nogle mystiske sten, en vandringsrejsende eller en forbandet fæstning. Det vrimler med fascinerende og særegne steder.

Din karakter bliver bedre, jo mere du skyder med bue og pil, sniger dig ind på andre, kaster helbredende besværgelser og svinger en økse.
Du behøver ikke beslutte, hvad du vil fokusere på, når du skaber din karakter. I stedet kan du lade den udvikle sig på egen hånd.

Du kan også stige i levels. Når det sker, får du point i form af frynsegoder. Det kan for eksempel være en stærk forbedring af en evne, som du er særlig glad for.

kvinde-i-Skyrim

 

Evnen Dragon Schouts, som du opnår ved udforskning og ved at dræbe drager, er en mere maskulin udgave af den traditionelle magi.
Et af “råbene” kan sende en gigant op i luften, med et andet kan du puste ild og et tredje gør dig komplet usynlig i et par sekunder.

De fjender, du møder, er i visse tilfældet genereret, så de matcher din karakters niveau, men selv på level 30, vil de fleste af dine fjender stadig være banditter med ringe våben.

En ny, lækker feature er hjælpere, som giver et frisk pust til kampene.
En pludselig pil kan af-slutte en dramatisk kamp, eller et fejlplaceret Dragon Schout kan ved et uheld tippe din ven i afgrunden.

Hovedmissionerne er for det meste gode. Tilfældige møder leder til dramaer, som tager dig med til imponerende steder, afdækker hemmeligheder og udfolder interessante drejninger.

Skyrim

 

Skyrim

Udviklet af: Bethesda
Platforme: Windows, Xbox 360, Playstation 3
Multiplayer: Nej
Web: www.elderscrolls.com

Mass Effect

Som Commander Shephard jagter du galaksen tynd. Du bestemmer selv dit teams sammensætning, og hvordan opgaverne skal løses. Serien er kendt for sin realistiske grafik. Der er udkommet tre spil.

Dragon Age

I Ferelden kan du være troldmand, kriger eller noget helt andet. Du skal bekæmpe en hær af dæmonbesatte fjender. Der er kommet to spil i serien, og et tredje er på vej.

Skyrim-2

 

Skyrim
  • Pris
5
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne