Saints Row: The Third

Saints Row: The Third

Seriens toppunkt er et af de bedste sandkassespil til dato

Som i de tidligere spil indtager du rollen som leder af The Saints. En bande ønsker at overtage byen ved at knuse alle på sin vej. Da et bankrøveri går galt, befinder The Saints sig i byen Steelport i tvekamp med gangstergruppen kendt som The Syndicate.

Her begynder historien om vejen mod magtens tinder, hvor du går i krig mod rivaliserende bander og tager et opgør mod en paramilitær styrke.
Dialogen er konsekvent løssluppen og spækket med indforståede jokes, som næsten tager surrealistiske drejninger.

Selvom våbnene i SR3 begynder nok så uskyldigt, ender du hurtigt med flydroner, svævende hoverbikes og såkaldte “Cyber” Busters. Normalt er det problematisk i et computerspil, hvis du som spiller med det samme får de bedste våben og køretøjer, for så har du ikke meget at se frem til. SR3 overvinder dette ved at sætte standarden endnu højere i form af sjove og uforudsigelige indfald.

Saints-Row-1

Alle er ligeRegn ikke med, at du møder nogen gentlemen på din farefulde vej.

Dine køretøjer kan også blive opgraderet og tilpasset, og bedst af alt gemmer spillet dem i din garage. Det betyder, at hvis du ved et uheld mister dit finpudsede køretøj, så kan du få det tilbage.

Som i tidligere Saints Row-spil bliver stunts, drab på fjender og en generelt skodet opførsel belønnet med respekt, hvilket sender dig op på et endnu højere level. Samtidig bliver dine frynsegoder mere og mere drastiske mod slutningen af spillet.

Ud over det fede grin du får ved bare at daske rundt og lave ravage, kan du i SR3 hoppe ind og ud af co-op-kampagnen eller give den gas sammen med en medspiller i forsøget på at afværge horder af fjender.

SR3’s eneste fejlplet er, at byen Steelport ikke er synderlig inter-essant. Det er en stor industriby med et par boligområder og masser af store neonlys og skyskrabere.

Saints-Row-2

Misser han skuddet?Saints Row er et uforudsigeligt spil.

Skyrim

Det mest omtalte og populære rollespil længe. I den smukke, men også grumme middelalderagtige verden i Skyrim bestemmer du selv, om du vil være alt fra troldmand til kriger.

Assasins Creed II

Du arbejder som snedig snigmorder igennem en række forskellige historiske perioder, men samtidig skal du løse gåden om din egen baggrund. For hvem er du egentlig?

Saints-Row-3

 

Saints Row: The Third
  • Pris
5
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne