Stream op til flere kanaler 4K samtidig

Stream op til flere kanaler 4K samtidig

Linksys Max-Stream EA7500 er gearet til at levere online underholdning af skarpeste kvalitet på op til flere trådløse kanaler samtidig. 

Billedkvaliteten bliver højere og højere samtidig med at vi vil have adgang til al vores underholdning via nettet. Det lægger pres på netværket, som skal være i stand til at levere store mængder data i en stabil strøm til alle hjemmets trådløse enheder.

En god router er nødvendig for at klare sagen uden slinger, og det lover Linksys, at du får med den nye Max-Stream AC1900. Routeren er forsynet med den nye MU-MIMO-teknologi (Multi-User, Multiple Input, Multiple Output), der sørger for at kompatible enheder i praksis har deres egen dedikerede router. På den måde får de hver især en uforstyrret strøm af data, og det gør det muligt at få underholdning i høj kvalitet på flere enheder samtidig. 

Se også:  Vind en super kraftfuld router

Routeren er baseret på Wi-Fi 802.11ac-standarden, og den leverer en samlet hastighed på 1.9 Gbps, fordel på 1300 Mbps i 5 GHz-båndet og 600 Mbps i 2.4GHz-båndet.

Tre eksterne og justerbare antenner skal sikrer en rækkevidde stor nok til at nå ud i hele hjemmet.

Kablet forbindelse fås via fire Gigabit LAN Ethernet porte samt en Gigabit WAN, som hastighed på til ti gange højere end Ethernet.

En Qualcomm IPQ 1.4GHz Dual Core Processor sikrer at trafikken distribueres intelligent, og der er USB 3.0- og USB 2.0-porte til printere, harddiske og lignende. Med Smart Wi-Fi app’en er det muligt at betjene hjemmets Wi-Fi via din smartphone ligemeget hvor du er. 

Se også:  Vind en lynhurtig router

Linksys Max-Stream AC1900 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi Router (EA7500) er på markedet nu til en vejledende pris på 1.499 kroner.

 

Del denne