Lille mobilprojektor overrasker

Lille mobilprojektor overrasker

Du kan holde den i hånden, men trods ministørrelsen er denne Qumi ikke så dårlig

Den lille Qumi er ikke større, end at du kan have den i en hånd. Alligevel har den de fleste tilslutninger, du har brug for, HD-opløsning og endda 3D. Den kan lave billeder, der er noget større end dit husalter – faktisk op til 90”. Det lyder som en perfekt løsning til storformatfilm, der hurtigt kan hives frem og sættes op. Eller transporteres med rundt til venner og familie.

Du kan selvfølgelig vælge at lave en fast installation, men det er ikke pointen med Qumi. Dels kan du ikke zoome billedet ud og ind – billedstørrelsen afhænger af, hvor langt du sætter projektoren fra lærred eller væg. Dels er kvaliteten trods alt ikke god nok sammenlignet med et stort tv eller en større projektor.

Tilslutninger kræver adaptere

Alle tilslutninger sker bag på og ofte med medfølgende adapterstik, da tilslutningerne ellers vil fylde for meget. Fokus justeres let via en knap på siden, og øverst finder du oplyste touchknapper, så du kan komme ind i den lille, men gode menu og justere parametre på billedet, farve og kontrast, og om du skal bruge projektoren til spil eller film.

Det er fint, at der medfølger kabler til tilslutningen, men ønsker du at se 3D, kræver det, at du har en afspiller eller en computer til 3D-film eller -spil, og desuden skal du købe aktive 3D-briller. Så der er altså ikke tale om en komplet pakkeløsning.

Det tager ganske få minutter at sætte projektoren op, så du er hurtigt klar, uanset om du vil se film eller spille computer. Du kan endda via en medfølgende adapter slutte projektoren til en iPhone/iPod touch og se billeder eller video derfra.

Qumi er ret støjsvag. Der er masser af detaljer i billedet, der på mange måder minder om den større Vivitek. Dog ikke med de samme dybe farver som konkurrenten.

DATATID MENER:

En 3D-projektor, du kan have med overalt. Det er da smart!

Qumi

Qumi er lille og let. Dog følger der en strømforsyning med, som også fylder lidt.

Vivitek Qumi
  • Pris
3
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne