LG N2B1DD2

LG N2B1DD2

Denne nas byder på en helt unik feature. LG N2B1DD2 har indbygget blu-ray-brænder

Testens blot anden deltager med to medfølgende harddiske på hver 1TB byder desuden på en fuldstændig unik feature. Det har næsten lige været 1. april, men den er god nok, LG N2B1DD2 har indbygget blu-ray-brænder. Tanken er lidt uvant. Ud fra forventningen om, at ens nas normalt står placeret et andet sted end computeren, kan det også virke lidt underligt.

Ud over at gøre denne nas større end de andre nas har blu-ray-drevet dog ved eftertanke en berettigelse. Backupper kan nemlig enten brændes direkte over på skiven, eller man kan efterfølgende brænde backupper fra nas til optiske medier.

Se også:  Bluetooth højttaler til ude og inde

Dette giver øget sikkerhed, hvis man opbevarer backupmaterialet på det optiske medie væk fra selve nas-enheden. N2B1DD2 er i øvrigt en af testens absolut mest præsentable nas med sine blanke hvide sider og den sorte front som kontrast.

Udstyrsmæssigt suppleres det optiske drev af tre usb 2.0-porte og en e-sata-port. Med en indbygget kortlæser oveni er den på hardwaresiden således ekstremt godt udstyret. NAS Detector-softwaren forenkler processen med at finde drevet på netværket, Cyberlink Blu-ray Suite samt Photo DVD Album.

Backupprogrammet Comnso Backup kunne Norton Internet Security ikke lide, da den via heuristisk analyse vurderedes som malware. Støjmæssigt var den gennemsnitlig, hvilket i denne test bestemt er til at holde ud.

Se også:  Test: Modulær mobil med dobbelt kamera

Den var ikke blandt de mest besparende med 23 til 25,4 watt i brugssituationer, men bestemt heller ikke den mest forslugne. Slutteligt er brugerinterfacet meget overskueligt, dog med tydelige rødder i netværksenheder.

Fakta

Andre test i denne serie:

LG N2B1DD2
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Nas for dem, der lægger vægt på enkel betjening og specielt gode hardwarefeatures. Det er ikke testens hurtigste nas, langtfra, men dens styrke ligger i de mange muligheder, den tilbyder i samarbejde med et fornuftigt interface.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne