Hvilken agent vil du være?

Hvilken agent vil du være?

Sega byder med Alpha Protocol på et anderledes spion-spil. Det handler ikke kun om infiltrering og skyderi. Det handler også om, hvilken agent du vil være, og hvilken retning du vil udvikle dig.

Et amerikansk passagerfly bliver skudt ned med et amerikansk missil, hvilket naturligvis får efterretningstjenesten til at reagere. Alpha Protocol er et tophemmeligt spionprogram, som er designet til at handle frem for at snakke.

Du indtager rollen som programmets seneste rekrut, og allerede fra starten af skal du træffe eksistentielle valg.

Alpha Protocol er først og fremmest et stealth/actionspil, hvor du kan vælge at infiltrere fjendens stillinger lydløst eller med en ivrig finger på pistolens aftrækker. Det unikke ved dette spil består i rollespilselementerne.

2

 

Først og fremmest er der megen dialog i Alpha Protocol, og her får du en række svarmuligheder.

Hvert svar leder til en bestemt reaktion hos dine omgivelser, hvilket har en effekt på dit omdømme – er du den hårdkogte og iskolde agent, eller er du den professionelle og betænksomme agent?

Samtidig kan du samle experience points, der gør, at du kan forme din agent: Skal han være lydløs? Skal han være kampkunstsekspert? Eller skal han være god til at udnytte teknologier?

Her er tale om et spil med potentiale, men desværre er der en del mangler og irritationsmomenter.

Det er som om, at spillet er blevet hastet ud ad døren, hvilket gør, at du ofte render rundt i halvtomme miljøer, hvor der ikke er blevet kælet for de grafiske detaljer.

Untitled-1_1

 

Og karakterdesignet er også lettere mangelfuldt. Ydermere ligner din karakter en gammel mand med bækkenproblemer, når han skal snige sig rundt på banerne.

Dine modstandere er mindre begavede, og de bevæger sig knapt nok, når du begynder at skyde efter dem. Og så har spillet lidt dårlig styring, som kan drille dig i begyndelsen.

Når det så er sagt, kan Alpha Protocol anbefales, da det er et action-spil med dybde og mange valgmuligheder

Alpha Protocol
  • Pris
4
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne