Google åbner stor musiktjeneste med streaming og radio

Google åbner stor musiktjeneste med streaming og radio

Søgegiganten vil tage kampen op imod Spotify med tjenesten Google Play Music All Access, der inkluderer streaming, musiksalg og radio

Googles store I/O-konference løber af stablen i disse dage, og som noget af det første på programmet viste søgegiganten en ny musik-tjeneste, som har fået navnet Google Play Music All Access.

Som navnet antyder er det en tjeneste, der rummer lidt af hvert og giver brugeren mulighed for at nyde musik helt efter behag.

I et par år har Google haft tjenesten Play Music, som tilbyder upload af egne 200.000 numre, der kan streames fra skyen samt mulighed for at købe musik.

Med All Access tilføjes en streaming-tjeneste, så man har adgang til et kæmpe musikbibliotek direkte fra nettet – præcis som vi kender det fra eksempelvis Spotify og WiMP. Derudover får tjenesten en radio, som du kan skræddersy til kun at spille den musik du kan lide – samme princip som eksempelvis Pandora.

Google har desuden sin egen musikredaktion, som udvælger og anbefaler kunsterne og albums til brugerne.

Det hele samles i én app, og for et abonnement der giver adgang til streaming, skal du betale 9.99 dollars om måneden. I første vil All Acces dog kun være tilgængelig i USA, men Google lover at tjenesten også vil blive tilgængelig i andre lande inden længe.

Del denne