Gemmer dine ugemte data i 90 dage

Gemmer dine ugemte data i 90 dage

Den nye Ultrabook Sony Vaio T13 vågner kvikt af dvale, og så kan den gemme dine data i 90 dage, hvis du blot klapper skærmlåget i uden at gemme korrekt

Det er ikke alle, som har let ved at komme op om morgenen, men Sonys nye Vaio T13 skulle være hurtigere ude af fjerene end de fleste. Den nye Ultrabook går lynhurtigt fra dvale til flittigt arbejde. Takket være Sonys Rapid Wake-funktion er den bærbare pc klar til brug nærmest øjeblikkelig, også selvom den står i sparetilstanden Eco-mode.

Vaio 13 sørger for at gemme dine data i op til 90 dage, selv om du blot klapper skærmlåget i og ikke får gemt korrekt. Den løber ikke tør for strøm.
Du kan arbejde aktivt på maskinen i op til ni timer ad gangen med den version af nyheden, som benytter SSD-harddisk – også hvis du surfer på nettet.

Skærmen er på 13,3”, og skulle du få lyst til at se en film eller lytte til musik, er der indbygget Sony-teknologierne Xloud og Clear Phase, der skulle sørge for præcis lyd. Trods små dimensioner og status som Ultrabook er der blevet plads til HDMI, VGA og netværkstilslutning foruden kortlæser med SD/MMC-læser. Den mindste variant af Vaio T13 har Intel Core i3-processor og 4 GB ram. Vægten er 1,6 kilo, og prisen ligger omkring de 6000 kroner.

Vigtige plusser: Ultrabook med indbygget sparefunktion og hurtig opvågning.

Gemmer-dine-ugemte-data-i-90-dage

Ikke verdens tyndeste eller letteste Ultrabook. Men den er en lynhurtig starter.

Del denne