Flotte og velspillende hovedtelefoner

Flotte og velspillende hovedtelefoner

Hovedtelefoner med ordentlige ”ørebøffer” har bare den bedste lyd, og det er vi mange, der har opdaget. Men de går jo hurtigt hen og bliver en del af ens beklædning, og så gør det jo ikke spor, hvis de ser lidt friske ud som disse Sony MDR-V55, som byder på et kabel i forskellige farver og et – efter vores mening – lækkert design.

De forholdsvis store hovedtelefoner er lavet i dj-inspireret stil, som er cool nok til at tage på udendørs. Da der er tale om en lukket type, er der bløde og komfortable ørepuder, som ikke skulle genere eller virke varme efter lang tids brug.

Højttalerenhederne er pænt store, 40 mm med dyre Neodymium-magneter, hvilket ofte giver en mere blød og lækker lyd. Den såkaldte følsomhed er høj, og impedansen er 40 ohm – med andre ord en hovedtelefon, som du kan trække med din lille MP3-afspiller eller smartphone. Nyheden vejer 220 gram, og prisen er 749 kroner.

Vigtige plusser: Hovedtelefon med flot design og med detaljer, der er vigtige for lydkvaliteten.

Flotte-hovedtelefoner

Et flot design med matchende kabel, som også fås i rød, hvid, sort og blå. Perfekt til dig på farten, der godt vil have en stor lukket hovedtelefon.

Del denne