Et oplagt valg

Et oplagt valg

Asus Wicast virker umiddelbart som det naturlige valg når du skal koble computeren sammen med tv’et

Asus Wicast er et oplagt valg. Sættet kan sende trådløst som beskrevet ovenfor, og det er endda lavet til computere, da den kan trækkes af USB-kabel – men der medfølger også strømforsyning. Det kan sende HDMI-signaler i op til 1080P (1920×1080 pixel) trådløst over en afstand på 10 meter.

Den er lavet til at blive brugt til konferencer, hvor man har f.eks. et diasshow eller en PowerPoint præsentation. Men det betyder også, at du kan sætte det til din pc direkte via HDMI (eller HDMI-adapter, hvis computeren ikke har HDMI-udgang) og se alt indholdet på tv’et i stuen. Eller det kan sættes til en projektor, pc-skærm eller anden skærm med HDMI-indgang.

Enhederne finder selv hinanden helt automatisk. Første gang du sætter strøm til, skal du blot sørge for, at der er et par meter mellem dem. Derefter kan du faktisk godt sætte dem i to forskellige rum uden problemer.

Der bruges en teknologi, der kaldes Wireless Home Digital Interface. Man sender på 5,15 til 5,85 GHz og med op til 3 Gbps. Det er nok til at sende HD-billeder i Full HD med lyd.

Kvaliteten af signalet er i orden, og det kan være svært at se forskel mellem Wicast og et kabel, så længe enhederne har ordentlig forbindelse.

Prisen for WiCast er 1.999 kroner, og det er dermed hele 3.000 kroner billigere end Philips SWW1800, som vi har testet tidligere. Philips-sættet har flere indgange og fungerer over længere afstand.

Men kan du nøjes, er Wicast absolut det, du bør vælge på grund af den store prisforskel. Og har du behov for at kunne se og bruge alt indholdet fra din computer på dit tv, er det oplagt.

DATATID MENER:

Det oplagte valg, hvis du vil kunne se og bruge alt indholdet fra din computer på dit tv.

Specifikationer:

Video: Op til 1080P, 60 Hz
Teknologi: WHDI
Maks. rækkevidde: 10 meter

Asus Wicast
  • Pris
3
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer
Del denne