Enkel hjemmeprinter

Enkel hjemmeprinter

Lexmarks Intuition S505 printer er en god printer til hjemmet. Let at bruge, let at sætte op, og billig både i indkøb og drift

Ok, nogen designperle er den ikke, S505. Men Lexmark har nu heller aldrig været kendt for deres flotte layout. Omvendt har de altid leveret gode og pålidelige printere, der leverer gode udskrifter.

Således også denne gang. Intuition S505 er en sort kasse, som godt nok ikke er grim, men absolut heller ikke køn. Den er dog diskret nok til, at du sagtens kan have den stående fremme, og heldigvis kan betjeningsfronten klappes sammen så den bliver lidt mere anonym.

Hurtigt installeret

Lexmark har efterhånden virkelig fået foden på installationsprocessen. Følg den vejledning der ligger på den medfølgende cd, og i løbet af få minutter er din printer koblet til netværket. Som alle Lexmark printere har du mulighed for både at koble den til dit fastnet og til dit trådløse netværk.

Printeren er en multifunktionsprinter, eller som Lexmark selv kalder den, en 3-i-1 printer, og de retter den mod hjemmekontoret. Grunden til at de har fjernet ”multifunktions”-betegnelsen er, at der ikke er fax-enhed i denne printer. Den kan udskrive, scanne og kopiere, og helt hvor mange sender stadig fax? Så i vores bedømmelse trækker det ikke ned, at fax-enheden er fjernet.

Det spændende ved en ny printer er altid, hvor godt den skriver. Det er et punkt hvor Lexmark næsten altid er meget stabile. De præsterer aldrig verdens bedste udskrifter på et givent område, for eksempel billeder. Omvendt så præsterer de rigtig gode udskrifter over hele linjen. Om det er billeder på standardpapir eller på fotopapir, om det er tekstdokumenter, eller dokumenter med både tekst og billeder, så kan du altid stole på, at resultatet bliver rigtig godt.

Samtidig er prisen altid meget attraktiv på Lexmarks printere, hvilket virkelig giver god værdi for pengene.

Således også med udskriftskvaliteten på Intuition. Faktisk så vil vi gå så langt at sige, at kvaliteten på de fotos vi skrev ud, var markant bedre end på mange af deres tidligere printere. Hvilket vil sige, at du faktisk får en ret god fotoprinter, og det på trods af, at det er printeren ikke rettet mod at være.

Pænt hurtig printer

Hastigheden på printeren ligger på op til 33 sider i minuttet ved tekstdokumenter, opgivet af Lexmark altså. Vi kunne nu ikke måle tider helt derop. Men vores dokumenter var muligvis lidt større. Den gennemsnitlige udskriftshastighed for vores dokumenter lå på 27 sider i minuttet, og det var vi meget tilfredse med.

Vi var også meget glade for muligheden for at skrive ud på begge sider af papiret (automatisk), og kombineret med den Øko-tilstand som kan slås til i printeren, er det en meget energibevidst printer vi her har fat i.

En del af printerens funktioner kan også nås direkte fra printeren. Således kan du scanne og kopiere direkte fra printerens betjeningspanel, hvilket er en stor fordel, hvis printer og computer ikke lige er ved siden af hinanden. Smid dokumentet ud i printeren, vælg scan og hvilken computer der skal modtage dokumentet, og sekunder senere ligger der en fil på din computer. Let og elegant.

Printeren er også udstyret med tilslutninger for uds-enheder og PictBridge enheder, så du kan skrive ud uden at vende din computer. Endelig er printeren også udstyret med kortlæser til alskens forskellige kortformater, så du også kan udskrive direkte fra dine hukommelseskort.

Intuition S505
  • Udskrifthastighed
  • Udskriftkvalitet
  • Pris

Alt om DATA siger

En god printer til meget rimelig pris. Ideel til hjemmekontoret, eller hjemmet. Klarer såvel tekstdokumenter som fotoudskrifter rigtig godt.

4
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne