Effekt giver billedet dynamik

Effekt giver billedet dynamik

Pænt billede og en installationsproces, hvor alle kan være med

Metalrammen omkring fladskærmen på dette 42 tommer-tv fra Philips er som ved konkurrenten LG lidt bred i det, men det blanke metal får alligevel Philips-tv’et til at se ret luksuriøs ud.

Det er, når du tænder for Philips, at du opdager forskellen. Her får du nemlig den særlige Philips-specialitet Ambilight, som er en række LED-lys, som fra bagsiden af tv’et lyser væggen op – med samme intensitet og farve som på skærmbilledet.

På den måde får billedet mere dynamik.
Philips har ry for at være blandt de mest brugervenlige tv’er på markedet – godt nyt, når der er tale om et smart-tv. Og her bliver du da også båret gennem installationsprocessen.

Det er så enkelt, at tante Oda kan være med. Først installeres kanaler, så guides du til indstilling af billede og lyd, opsætning af netværk og endda tilslutning af eksterne enheder som netværksharddiske. Faktisk får du også guide til installation af en USB-harddisk, som du kan optage på. Smart-tv-funktionerne fungerer også intuitivt.

Philips har desværre en noget spinkel lyd, som man ikke helt kan justere sig ud af.

Billedkvaliteten kan bedst betegnes som homogen. Det er altid behageligt og meget rent. Men vi savner noget ”guf” og energi i farverne, som et LG eller Panasonic har – eller den høje skarphed, Sony har.

Philips-42

Bag på Philips sidder små LED-pærer, som lyser væggen op i samme farve og intensitet som på skærmbilledet.

DATATID MENER:

Gennemført enkelt smart-tv med o.k. billede, men også til en høj pris.

Philips 42PFL7606T
  • Pris
3
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer
Del denne