Edifier Music 800

Edifier Music 800

I den lidt højere ende af prisstigen finder du Edifier Music 800, som leverer en mindre god lydoplevelse, men har visse andre fordele.

Der er tale om ”ørebøffer”, hvor du i stedet for ear plugs får skåle, som sidder omkring ørerne. Edifier Music 800 er behagelige at have på, da skålene er polstrede med blødt læder.

Stangen, som holder høretelefonerne sammen, er justerbar, så de kan passe til mindre hoveder. Som ekstratilbehør finder du en forlængerledning, der gør, at du kan bevæge dig 5 meter fra dvd- eller mp3-afspilleren.

Selve ledningen er 2 meter. Dette kan være en ulempe, hvis du har din mp3-afspiller i bukselommen, da den lange ledning hænger og dingler. Du kan dog binde den sammen eller stoppe den ned i lommen, men det giver selvsagt ikke den store komfort at rende rundt med 1½ meter ledning i bukselommen.

Edifier Music 800 har en overkommelig pris, men høretelefonerne leverer heller ikke en lydoplevelse i verdensklasse – mere en middelmådig lydkvalitet. Der leveres en lettere flad bas-effekt, mens der er skruet en anelse for meget op for diskanten, og det resulterer i et lidt rungende og hult lydbillede.

Leder du udelukkende efter høretelefoner, som skal bruges, mens du sidder i bilen, flyet eller er på hotelværelset, kan Edifier Music 800 varmt anbefales, da de skærmer for baggrundsstøj, og omgivelserne bliver ikke generet, når du ser film, spiller eller lytter til musik.

DATATID MENER:

Hvis der ikke stilles de store krav til lyden, er disse ørebøffer et rigtig godt køb.

Edifier Music 800
  • Pris
3
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne