Din helt egen biograflyd

Din helt egen biograflyd

Du behøver ikke et komplet surroundanlæg for at få storslåede lydoplevelser i spil og film – du skal blot have gode hovedtelefoner

Sonys bud på et surround sound-headset minder ikke om noget, vi har set før. Sammen med DRGA500 får du en Dolby Pro Logic IIx-dekoder, som du kan tilslutte din pc. Det giver ikke helt samme lydmæssige effekt som du får med et ægte 7.1 surroundsystem, men du kommer næppe tættere på med en hovedtelefon.

Sony-DRGA

 

Det her er en af de bedste hovedtelefoner, vi har testet. Ørekopperne indeholder 50 mm-drivere, som leverer kraft og saft og en fyldig lyd. Du slipper for den køkkenradioagtige gengivelse, som mange gaming-headsets leverer. Hvad enten det er surround eller god, gammeldags stereo er lydkvaliteten virkelig overbevisende.

Creative-Sound-Blaster-Tactic

 

Corsair sigter højt ved at love ”audiofil kvalitet” fra dette headset, Vengeance 1300, der fås for en plovmand, godt og vel. Men Vengeance 1300 leverer en positiv overraskelse. Headsettet er monteret med 50 mm-driver for at undgå forvrængning og rumlende bas, og ørekopperne og hovedbøjlen er generøst pakket ind. Et fint headset til prisen og testens bedste køb.

Corsair-Vengeance-1300

 

Der er noget 70’er-look over dette headset fra Megalodon – med grillen på ydersiden og løse kabler. Fordelen er, at headsettet er temmelig let at bære og generelt mere behageligt end konkurrenterne. En knap aktiverer headsettets såkaldte Maelstrom-modus, som giver lyd i 7.1 surround-stil. Men i praksis fører det bare til, at gengivelsen mudrer til i alle lydkanaler.

Razer

 

I stedet for at hævde, at dette headset leverer surroundsound, beskriver SteelSeries sin lydeffekt som ”3D Positioning”. Det er en mere raffineret surround-effekt, der skal hjælpe især gamere. Effekten virker ligeså godt ved musik og film, og den fine kvalitetsmikrofon gør headsettet mere end velfungerende til Skype-telefoni.

SteelSeries-7H-Fnatic

 

Sony DRGA500
  • Pris
4
Bruger bedømmelse: 0.0 (0 bedømmelser)
Opdaterer

Del denne