Alt om DATA tester kæmpe tablets

Alt om DATA tester kæmpe tablets

En stribe af megatablets har ramt markedet og vi tester dem for at se om de duer til noget? Derudover får du et væld af test, guides, artikler og nyheder. Det hele i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu.

De har fået gevaldigt vokseværk, de kære tablets. En bølge af megatablets har ramt markedet. Men bliver der for stort, eller er iPad Pro og de andre lige den rette størrelse for den, der gerne vil gøre mere på sin tablet og måske i sidste ende lade den afløse din PC. Vi tester seks af de nye kæmpetablets.

Se også:  Lenovo klar med ny familie af tablets

Den smarte bil

Det er ikke kun vores hjem der bliver smartere. Det er i høj grad også vores biler. Digital kommunikation, sikkerhed og underholdning rykker ind i de firhjulede transportmidler. Vi går bag om den smarte bil og nogle de infotainment-systemer bilproducenterne tilbyder. 

Kan Valve dræbe konsollen?

Valve har videreudviklet sin populære Steam-portal til et styresystem, der nu finder vej til gaming-baserede pc’ere, lige til at plugge i tv’et. Vil det blive enden på PlayStation, Xbox og de øvrige spillekonsoller? Vi kigger nærmere på sagen.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 05/2016, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk lander i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner. 

Se også:  Test: Design-tablet til underholdningen

Del denne