Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

5 gode køb i denne uge

<strong>Få en bærbar til uhørt lav pris eller spar mange penge på en lækker pladespiller, en trådløs 3D-printer og flere andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste priser på billige gadgets</strong>.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Priserne på elektronik falder hurtigere end på de fleste andre typer produkter. Der kan være rigtig mange penge at spare på gadgets, der kom på markedet for bare kort tid siden. Vi har fundet frem til gode produkter, der har scoret flotte anmeldelser i vores test, som er faldet betydeligt i pris …

Billig bærbar til skyen

Hvor billigt kan man få en bærbar, der kan det basale? Utrolig billigt beviser Acer, med den enormt prisvenlige Cloudbook 14, der udover en fin 14-tommer skærm giver dig hvad du skal bruge for at komme på nettet og klare hverdagens computer-opgaver. Vi var godt tilfredse computeren - læs anmeldelsen af Acer Cloudbook 14 her.

Selvom blot var 1.999 kroner, da den kom på markedet, er der gode penge at spare på den nu - se prisen på Acer Cloudbook 14 her.

Acer Aspire One Cloudbook 14 Imponerende
batterilevetid men ikke meget ydelse.

Pladespiller med moderne twist

De gode gamle vinyl-plader er tilbage i stor stil, og det samme pladespillerne. Sony er tilbage på markedet for grammofoner med PS-HX500, der ikke blot spiller dine vinyler på fineste maner, men også optager musikken i høj digital kvalitet, når du kobler den til en computer. Alt om DATA var begejstrede for pladespilleren - læs anmeldelsen af Sony PS-HX500 her.

Den kostede 5.000 kroner, da den kom på markedet, men prisen er faldet over femten hundrede kroner nu - se prisen på Sony PS-HX500 her.

Sony PS-HX500 Kun det gyldne Hi-Res Audio logo til højre på fronten afslører, at Sony PS-HX500 ikke blot er en analog vinylpladespiller, men også en digital LP-ripper.

Brugervenlig 3D-printer

En 3D-printer er ikke længere en uoverkommelig ting at investere i. De er faldet utrolig meget i pris de seneste år. Samtidig er de blevet så brugervenlige at alle og enhver kan have glæde af dem derhjemme. Med da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi har XYZ skabt en glimrende begyndermodel. Den printer flot og pålideligt i flere materialer og kan kobles trådløst til computeren. Datatid syntes godt om den - læs anmeldelsen af XYZ da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi her.

Prisen var 3.800 kroner, da den kom på markedet, men den er faldet over tusind kroner nu - se prisen på XYZ da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi her.

XYZPrinting da Vinci 1.0 Jr. Wi-Fi XYZ fylder godt og larmer ligeså meget, men betjeningen er acceptabel, og alt kan styres direkte fra det lille LCD-display forrest.

Gør din iPad til et lydstudie

Det er en hel del nemmere at indspille og producere musik i dag, end det var  i tidligere årtier. Der skal faktisk ikke meget mere end en iPad til for at du har et velfungerende lydstudie. Det eneste du lige mangler er nogle fysiske ind- og udgange til instrumenter, mikrofoner og midi-tilbehør. Det får du med iRig Pro Duo, der giver dig alt det grundlæggende, der skal til for at du kan lave musik med din iPad. Vi har rigtig godt tilfredse med det lille lydkort - læs anmeldelsen af IK Multimedia iRig Pro Duo her.

Det kostede oprindeligt 1899 kroner, men der er gode penge at spare på det nu - se prisen på  IK Multimedia iRig Pro Duo her.

iRig Pro Duo. iRig Pro Duo.

Lækker lyd i hørebøfferne

Et par gode hørebøffer er en fordel, både når der skal produceres musik og lyttes til musik. Panasonic RP-HD10 fungerer faktisk rigtig fint til begge dele. Hovedtelefonerne har et klart og neutralt lydbillede med fin stereospredning og god plads til alle elementer. Vi var ret imponerede de lækre stilrene hørebøffer - læs anmeldelsen af Panasonic RP-HD10 her.

De landede på markedet til en ganske rimelig pris på 2.199 kroner, men du kan få dem betydeligt billigere nu - se prisen på Panasonic RP-HD10 her.

Panasonic RP-HD10. Panasonic RP-HD10.



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere