Få bedre mobilfotos

Få bedre mobilfotos

Sommerferien er foran os, og med de fine fotolinser, de fleste smartphones efterhånden er udstyret med, bliver mange af sommerens stærkeste snapshots naturligvis fanget med mobiltelefonen frem for et regulært kamera, der billedmæssigt altid er at foretrække.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan gøre noget fikst for at peppe mobilbillederne op. Vi har tidligere været omkring Pixlr-o-Matic til dette formål, men i anledning af, at kongen af dette felt, Instagram, nu både kan fås til iOS og Android, kan vi ikke undlade at fremhæve denne ferme foto-app.

Åbn Instagram i stedet for det indbyggede kamera, og knips løs, hvorefter du kan rotere billedet, eventuelt give det en ramme og ikke mindst et tjekket filter til billedet. Du kan dog også køre et billede via Instagram efterfølgende, hvis det skal gå lidt hurtigere med at sikre pletskuddet.

Tilføj dernæst en billedtekst, et geotag, og send billedet af sted til din profil hos Instagram eller Facebook. Instagram har ligesom Facebook sit sociale netværk, hvor folk tjekker andres billeder, synes godt om og kommenterer hinandens skud – og du kan selvfølgelig tilføje alle dine Facebook-venner fra start, så I kan spotte hinandens fotos.

Mobilfotos

 

Instagram-netværket er stadig lidt for spinkelt herhjemme til, at du kan håbe på, at alle vennerne opdager de fine billeder, du deler, så Facebook-væggen er stadig en god platform til Instagram-billeder.

Instagram har en rating på 4,6 blandt Google Plays brugere og 4,5 ud af 5 hos iTunes’ ditto. Så husk at hente app’en ned, inden minderne fra sommerrejsen skal skydes for alvor. Vi lover, at flere venner nu gider tjekke feriebillederne ud, om de så opdager dem via Instagram, Facebook eller en helt tredje social platform.

www.instagr.am

Platforme: iOS, Android.

Instagram

Instagram er kongen blandt de apps, der kan redigere fotos taget med mobilen.

Del denne