Test: Asus Maximus VIII Hero

Test: Asus Maximus VIII Hero

Den seneste generation af Republic of Gamers Hero-bundkort har altid været vores reference til vores Ivy Bridge- og Broadwell-testmaskiner. Til Skylake har Asus lavet endnu en fremragende udgave af Hero-serien med seriøs ballast i ydelsen.


Der er næsten intet, der skiller MSI Gaming M7 fra Maximus VIII Hero, men efter vores mening bliver Asus-kortet lige akkurat overskygget af MSI. Det betyder ikke, at Hero ikke er et strålende kort, og vi har altid haft fortrinlige erfaringer med Asus’ driftssikkerhed. Det er grunden til, at disse kort altid har dannet fundamentet i vores testmaskiner.

Hero mangler MSI’s ekstra M.2-ssd-slot, men det er en bagatel: Kun de færreste har to pci-e-drev i deres system. Sagen er blot, at når ydelse og pris ligger så tæt, forfalder man til hårkløveri. Og Heros ydelse er lige så god som MSI’s, når vi udsætter dem for Cinebench og x264 HD-kodning. Der er heller ikke nogen forskel i vores gamingtest.

Se også:  Asus lancerer helt rene pc'er

Hero er også en virkelig imponerende overclocker, men det kan ikke undre, når man tænker på, at det er et RoG-kort. Vi tøver ikke med at anbefale Hero; begge disse kort kan danne grundlag for fremragende Skylake-gaming maskiner.

Asus Maximus VIII Hero

Resume

Pris: 1750 kroner

4.5
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne