AOC i2757Fm

AOC i2757Fm

På Alt om DATA falder vi ikke for den første den bedste useriøse gimmick. Derfor er AOC i2757Fm umiddelbart en oplagt taberkandidat.

Skærmens vigtigste krav på opmærksomhed synes at være dens pseudo-rammeløse konstruktion.

Og hvad i alverden har rammebredde at gøre med billedkvalitet eller egnethed til spil eller alt det, der betyder noget?

Til al overflod er i2757Fm’s samlekvalitet ikke netop strålende. Det børstede aluminiumspanel forneden ser flot ud på afstand. Men et skub afslører et nært slægtskab med resten af kabinettet. Det er ikke solidt.

Det rammeløse indtryk fordamper i nogen grad, når man tænder for skærmen. Panelets oveflade går næsten ud til kabinettets kant. Men når skærmen er tændt, er der en sort ramme på en centimeters bredde, der påfaldende ligner … en ramme.

Se også:  Test: AOC C3583FQ

Men lad os komme til sagen. Det generelle indtryk er meget tilfredsstillende. Pludselig virker stort set alle andre skærme lidt klodsede og ufikse. Når man ser denne skærm i arbejde, vil man simpelthen eje den. Billedkvaliteten er heller ikke så tosset, takket være et ips-panel.

Panelet er sandsynligvis af den billigere 6-bit-type. Men det er alligevel langt mere levende end en tn-skærm. Og synsvinklerne knuser alt, hvad tn kan levere. Derimod har i2757Fm ikke høj opløsning med 2560 x 1440. Desværre må man tage til takke med 1080p HD og en opløsning på 1920 x 1080. Det giver gode framerates i spil, men det er ikke helt så labert på desktoppen.

Se også:  Buet skærm giver masser af plads til dine spil

Fakta

Nøgletal

AOC i2757Fm
  • Ydelse
  • Features

Alt om DATA siger

Det er ikke helt lykkedes at slippe af med rammen. Og den er ikke perfekt. Men se den i arbejde, og du vil eje den.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne