Huawei-mobil med monsterbatteri

Huawei-mobil med monsterbatteri

Mate 8 er udstyret med et enormt batteri og lader lynhurtigt. Huaweis nye flagskibsmobil har desuden kraftfuldt Sony-kamera samt og en helt ny processor.  

Huawei er troppet op på årets CES-messe med en helt ny smartphone. Mate 8 tager over efter Mate 7, den største smartphone i Huaweis sortiment. 

Trods den 6″ store skærm er mobilen dog relativt kompakt. Et screen-to-body ratio på 83 procent betyder at langt det meste af fronten består af skærm.

Mate 8 er den første smartphone med Huaweis egenudviklede Kirin 950 chipset, som balancerer energieffektivitet og performance via 4 x A72 2.3 GHz processorer og 4 x A53 1.8 processorer. Ydevenen for processorerne er 100 pct. højere end forgængeren, Kirin 925, mens grafikprocessoren (GPU) er 125 pct. bedre og energieffektiviteten er forbedret med 70 pct.

Det store 4.000mAh batteri gør det muligt at bruge Mate 8 i over to døgn ved normal brug. Takket være hurtigtopladende teknologi kan man lade Mate 8 op til mere end et døgns brug på kun 30 minutter.

Med det helt nye Sony 16MP IMX298 kamera og en nyudviklet billedsensor har Mate 8 et kamera med lynhurtig fokusering, som skal være i stand til at tage skarpe billeder med præcis farvegengivelse.

Huaweis nye flagskib kommer ydermere med ”Super Hands-Free 3.0” teknologi, som giver brugeren mulighed for at for at tale håndfrit i mange omgivelser. Om du er i bilen, et konferencelokale eller til sociale sammenkomster, kan du opleve tydelige samtaler helt op til tre meter fra enheden.

Med 120 graders opfangning af lyd, samt effektiv støjreducering, vil man opleve en høj kvalitet af telefonmøder, uanset hvor de finder sted.

Huawei Mate 8 kommer efter planen i handlen i Danmark i marts måned til en vejledende udsalgspris på 4.599 kroner.

Del denne